Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εγγραφές στο Εσπερινό ΓΕΛ Πρέβεζας

Εγγραφές στο Εσπερινό ΓΕΛ Πρέβεζας

Εγγραφές στο Εσπερινό ΓΕΛ Πρέβεζας

Οι εγγραφές των μαθητών στο Εσπερινό ΓΕΛ Πρέβεζας θα πραγματοποιηθούν από τη 18 Ιουνίου 2020 ? έως και στις 2 Ιουλίου 2020. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-egrafes.minedu.gov.gr

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα του/της μαθητή/-τριας που θέλει να υποβάλει Ηλεκτρονική Αίτηση. Σε περίπτωση δυσκολίας εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στη διεύθυνση του σχολείου.

Στο Εσπερινό ΓΕΛ μπορούν να εγγραφούν μαθητές όλων των ηλικιών που εργάζονται ή είναι άνεργοι ή μητέρες κλπ. καθώς και όσοι ενήλικες θέλουν να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους στο λύκειο. Επίσης, όσοι από τους μαθητές των ημερησίων ΓΕΛ, ΕΠΑΛπληρούν τις προϋποθέσεις μεταγραφής. Το σχολείο δέχεται μαθητές από τον νομό Πρέβεζας και Λευκάδας και τις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, που γειτνιάζουν στον νομό Πρέβεζας, εξασφαλίζοντας τη μετακίνησή τους από την οικία τους στο σχολείο και αντίστροφα, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του σχολείου 2692089194 στις εργάσιμες ημέρες και ώρες 6.00-9.30μ.μ.

mail lyk-esp-prevez.pre.sch.gr