??? 

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΕΩΣ ΝΟΜΒΡΙΟΣ 2020


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΩΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Εγγραφές μαθητών από 27/8/2020 έως και 23:59 την 2/9/2020 ηλεκτρονικά ή στο σχολείο τις 1-2 Σεπτεμβρίου στο Εσπερινό ΓΕΛ Πρέβεζας από 6:30΄ έως και 8:30΄.??? ??? 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Πρέβεζας συγχαίρουν τους μαθητές/τριες του σχολείου μας για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις 2020 και την είσοδό τους σε Πανεπιστημιακές σχολές της επιθυμίας τους, όπως: Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Οικονομικών Επιστημών,Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Μουσειολογίας, Μουσικών Σπουδών,Επιστήμης Βιοσυστημάτων, Γεωπονίας.

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Πρέβεζας αισθάνονται δικαιωμένοι και υπερήφανοι που προσφέρουν τις δυνάμεις τους σε εργαζόμενους μαθητές/τριες για να υλοποιήσουν τους στόχους και τα οράματά τους και δεσμεύονται να συνεχίσουν να στηρίζουν τους μαθητές/τριες τους με κάθε τρόπο στις σημερινές δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.


Εγγραφές στο Εσπερινό ΓΕΛ Πρέβεζας

Οι εγγραφές των μαθητών στο Εσπερινό ΓΕΛ Πρέβεζας θα πραγματοποιηθούν από τη 18 Ιουνίου 2020 έως και στις 2 Ιουλίου 2020. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-egrafes.minedu.gov.gr

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα του/της μαθητή/-τριας που θέλει να υποβάλει Ηλεκτρονική Αίτηση. Σε περίπτωση δυσκολίας εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στη διεύθυνση του σχολείου.

Στο Εσπερινό ΓΕΛ μπορούν να εγγραφούν μαθητές όλων των ηλικιών που εργάζονται ή είναι άνεργοι ή μητέρες κλπ. καθώς και όσοι ενήλικες θέλουν να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους στο λύκειο. Επίσης, όσοι από τους μαθητές των ημερησίων ΓΕΛ, ΕΠΑΛ πληρούν τις προϋποθέσεις μεταγραφής. Το σχολείο δέχεται μαθητές από τον νομό Πρέβεζας και Λευκάδας και τις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, που γειτνιάζουν στον νομό Πρέβεζας, εξασφαλίζοντας τη μετακίνησή τους από την οικία τους στο σχολείο και αντίστροφα, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του σχολείου 2692089194 στις εργάσιμες ημέρες και ώρες 6.00-9.30μ.μ.

mail@lyk-esp-prevez.pre.sch.gr

???? 

Εγκύκλιος για τη διαδικασία επιβεβαίωσης Α-Δ πανελλαδικών


Υποβολή αίτησης-δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2020 από Δευτέρα 30-3-2020 έως Πέμπτη 9-4-2020


Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι

???? 

Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το ΠΣΔΠρόγραμμα Μαθημάτων με Τηλεδιασκέψεις

???? 

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα διδασκαλίας μαθημάτων μέσω τηλεδιασκέψεων.

Οι τηλεδιασκέψεις θα αρχίσουν μετά τη λήψη οδηγιών από το Υπουργείο Παιδείας. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στην ιστοσελίδα


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 26820 89194. και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.